Филми

Запознай се с един приятел

Марко Ферети е млад мениджър, който работи в течение на години в Лондон – в маркетинга на дъщерна компания на голям производител на козметика. Той живее заедно със своята приятелка, също италианка. След настъпването на икономическа криза, момичето губи работата си и решава да се върне в Италия при своя бивш приятел, който я уверява в светлото им съвместно бъдеще. Марк е смачкан, на всичко отгоре го отзовават обратно в главния офис в Милано и той очаква всеки момент да бъде уволнен. Вместо това обаче, противно на всички страхове, го повишават до началник на отдел! Тази нова длъжност не е популярна и на честния и доблестен Марк се пада тежката задача да уволни всички хора, които компанията не може да държи на работа заради кризата...

2:00:00

14.05.2024 / 00:00 комедия Италия, 2010 г., режисьор: Карло Вандзина, в ролите: Раул Бова, Барбора Бобулова, Мартина Стела, Кели Райли, Стефано Дионизи, Сара Фелбербаум, Паоло Калабрези и др.

2:00:00

13.05.2024 / 10:00 комедия Италия, 2010 г., режисьор: Карло Вандзина, в ролите: Раул Бова, Барбора Бобулова, Мартина Стела, Кели Райли, Стефано Дионизи, Сара Фелбербаум, Паоло Калабрези и др.