Филми

Островът

Млада съвременна двойка в Париж, Данийл и Софи са в капана на модерните фрустрации, от които връзката им постепенно блокира. По-витална, Софи предлага стимулиращо пътешествие-изненада до България. Изненадата е много по-голяма, защото тя не знае, че пътуват към родината на Данийл, с което изважда първата несподелена истина между тях. Той е осиновен сирак, незавръщал се в България от години. Обезпокоени от шумните черноморски плажове, двамата търсят уединение на изолиран остров. Първоначално, атмосферата там ги сближава, а впоследствие поставя нови изпитания пред любовта им, която се оказва по-малко уязвима от условията отвън, отколкото от собствените им страхове и импулси... Островът, на който се намират, е вътре в тях – малко обитаем и малко познат... /Автор: Златна Романова/

Няма намерени епизодиПодобни предавания


Островът на сините птици

Металотърсача издава сигнал и приятелите намират капак, водещ до подземна пещера. При спускането стълбата се чупи и долу остават Мани, Габи и Ники. Алекс хвърля мрежа, за да се изкачат, но тя пада заедно с Мани, който си чупи глезена. Габи и Ники трябва да стоят неподвижно, защото са настъпили мина. Налага се Алекс да доплува обратно, за да доведе помощ. Но Алекс не може да плува и се бои от водата. През това време родителите им са много обезпокоени и отиват при Зоица, но тя не им казва нищо.

Островът на Пиетро

сериал

Островът на Пиетро

сериал

Островът на Ним

Животът е приключение за смелата Ним (Абигейл Бреслин), която живее на екзотичен остров със своя баща, морски биолог, и менажерия от приятели животни. Когато баща ѝ изчезва, тя се обръща за помощ към единствения човек, когото познава – любимия ѝ литературен герой Алекс Роувър (Джерард Бътлър). Но това, което тя не знае, е, че зад Алекс Роувър в действителност стои Александра (Джоди Фостър) – авторката на книгите за Роувър, която води уединен живот в големия град. Макар и със слабо сърце, Александра трябва да намери в себе си смелостта да се притече на помощ на Ним.

Островът на Бергман

Двойка се оттегля на остров, за да напише сценарии за предстоящите си филми, когато границите между реалност и измислица започват да се размиват.