Филми

Историята на

едно писмо тв новела на Евровизия

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Уинтър: Историята на един делфин

Истинската история на делфина Уинтър, който бива спасен край бреговете на Флорида и отведен в морския център Клиъруотър, където ветеринари устанoвяват, че животното е изгубило опашката си, след като е било хванато в капан за раци. Оттук нататък историята се развива през очите на 11-годишно момче, дете на един от работниците в комплекса, което се сприятелява с ранения делфин. Тяхното приятелство подтиква момчето да накара всички свои познати, включително и собственото си семейство, да помогнат за създаването на протезен придатък, който да замени опашката на Уинтър.

Историята на жена ми

няма описание

Невероятна любов: Историята на Осия

драма, 2012, режисьор: Кевин Доунс, в ролите: Шон Астин, Кентън Дюти, Сами Ханрати, Савана Джейд, Техмина Съни и др. Пастор и съпругата му водят петима тийнейджъри на къмпинг за уикенда. Между двама от тях възниква конфликт и за да разреши проблема, пасторът решава да разкаже на младежите историята на старозаветния пророк Осия. В началото тийнейджърите не са особено заинтересовани, но постепенно историята ги грабва. Тя ги връща назад във времето в Израел и им показва отдадеността на Осия към Бог и безусловната любов към жена му.

История със зайче тв новела на Евровизия

няма описание

Противоречивата история на интернет

Поглед към зараждането на защитни движения за свобода на интернет, които са възникнали като реакция на нарастващото регулиране на мрежата от правителства и мултинационални компании. Интернет е създаден от хипита, но това е било финансирано от военните. Този невероятен културен шок ражда зона на свобода, която не подлежи на цензура или контрол. Но от години точно това се опитват да направят много политически лидери, което кара хакери и защитници на свободата да излязат на политическата арена.