Филми

Стая на загадките

Четирима приятели решават да посетят известна "стая на загадките" в Лос Анджелис, където се оказват в плен на демонично обладан убиец. Четиримата разполагат с по-малко от час, за да разрешат загадките и да излязат от стаята живи.

Няма намерени епизодиПодобни предавания


Загадките на Библията

Библията и разбирането за нейното пророческо слово са дискутирани, оспорвани и поставяни под въпрос от хиляди години. Дори в съвременни времена остават загадките на Библията. Защо историята на Каин и Авел е толкова могъща и каква е тъмната мистерия около нея? Има ли научен начин, който може да потвърди разказите за Ной и ковчега или това ще остане просто мит? Как Давид и впоследствие неговият син Соломон успяват да надигнат цяла нация? Уважавани археолози, учени, които изследват Библията, историци и други се събират, за да изследват тези загадки и да търсят техните толкова неуловими отговори.

Загадките на Блу

няма описание

Загадките на Руби Херинг: Последен дъх

Руби Херинг и детектив Джейк Килиън разследват подозрителна автомобилна катастрофа. След като уж разрешават случая, Руби открива нови доказателства, които хвърлят съмнения върху първоначалните им изводи.