Филми

Не изчезвай

Когато си млад, находчив и умен, ти се струва, че светът е в краката ти, а възможностите пред теб са безгранични. Джексън Уайт напуска родния си дом и бяга в Лос Анджелис. Той успява бързо да се реализира като успешен музикален мениджър, заработва солидни хонорари и има завиден статус. Но, само след месеци се оказва на границата на фалита и се налага да си спомни за бащиния си дом. Той е принуден да се върне в Северна Каролина, за да се грижи за умиращия си баща.

предстои 1:30:00

05.10.2023 / 02:10 драма, САЩ, 2010, Животът е бил лесен за Джаксън Уайт Райън Куонтън . С красота, акъл и атлетична фигура, възможностите изглеждат неограничени. Но когато пристига в Ню Йорк за кариера в музикалната индустрия, той е прелъстен от парите и славата, и изгубва себе си. Когато личният и професионалният му живот са на ръба на катастрофата, той се връща вкъщи, за да се грижи за умиращия си баща Бо Бриджис . И докато е в Северна Каролина, той се изправя пред приятелите, с които е изгубил връзка, и момичето, което е оставил зад себе си Миша Бартън .

предстои 2:15:00

02.10.2023 / 04:15 драма, САЩ, 2010, Животът е бил лесен за Джаксън Уайт Райън Куонтън . С красота, акъл и атлетична фигура, възможностите изглеждат неограничени. Но когато пристига в Ню Йорк за кариера в музикалната индустрия, той е прелъстен от парите и славата, и изгубва себе си. Когато личният и професионалният му живот са на ръба на катастрофата, той се връща вкъщи, за да се грижи за умиращия си баща Бо Бриджис . И докато е в Северна Каролина, той се изправя пред приятелите, с които е изгубил връзка, и момичето, което е оставил зад себе си Миша Бартън .

2:10:00

19.09.2023 / 04:30 драма, САЩ, 2010, Животът е бил лесен за Джаксън Уайт Райън Куонтън . С красота, акъл и атлетична фигура, възможностите изглеждат неограничени. Но когато пристига в Ню Йорк за кариера в музикалната индустрия, той е прелъстен от парите и славата, и изгубва себе си. Когато личният и професионалният му живот са на ръба на катастрофата, той се връща вкъщи, за да се грижи за умиращия си баща Бо Бриджис . И докато е в Северна Каролина, той се изправя пред приятелите, с които е изгубил връзка, и момичето, което е оставил зад себе си Миша Бартън .