Документални

Последните каубои от Тоскана

В сърцето на тосканския брегови регион Марема се отглеждат крави и коне от хилядолетия. Пастирите са известни като бутери - те са корави и жилави. Първи май е денят на мерка, най-важният ден в годината за всеки бутеро, когато свободно обикалящите телета се отделят от майките им и се жигосват с традиционните железа.

предстои 60:00

12.10.2023 / 17:00 В сърцето на тосканския брегови регион Марема се отглеждат крави и коне от хилядолетия. Пастирите са известни като бутери - те са корави и жилави. Първи май е денят на мерка, най-важният ден в годината за всеки бутеро, когато свободно обикалящите телета се отделят от майките им и се жигосват с традиционните железа.

предстои 60:00

11.10.2023 / 20:00 В сърцето на тосканския брегови регион Марема се отглеждат крави и коне от хилядолетия. Пастирите са известни като бутери - те са корави и жилави. Първи май е денят на мерка, най-важният ден в годината за всеки бутеро, когато свободно обикалящите телета се отделят от майките им и се жигосват с традиционните железа.

60:00

14.09.2023 / 17:00 В сърцето на тосканския брегови регион Марема се отглеждат крави и коне от хилядолетия. Пастирите са известни като бутери - те са корави и жилави. Първи май е денят на мерка, най-важният ден в годината за всеки бутеро, когато свободно обикалящите телета се отделят от майките им и се жигосват с традиционните железа.

60:00

13.09.2023 / 20:00 В сърцето на тосканския брегови регион Марема се отглеждат крави и коне от хилядолетия. Пастирите са известни като бутери - те са корави и жилави. Първи май е денят на мерка, най-важният ден в годината за всеки бутеро, когато свободно обикалящите телета се отделят от майките им и се жигосват с традиционните железа.