Документални

Кимбърли, Австралия

Регион Кимбърли е едно място, което задължително трябва да се види от пътешествениците. Заема северната на Западна Австралия, територия с големина колкото три пъти тази на Англия.

40:00

27.05.2023 / 13:00 Регион Кимбърли е едно място, което задължително трябва да се види от пътешествениците. Заема северната част на Западна Австралия, територия с големина колкото три пъти тази на Англия. Доста е отдалечена, откъдето и да тръгнете, но си заслужава ще видите невероятни планини, каньони, реки. Западна Австралия е един от регионите в света с най-богат растителен свят. Тук се срещат и над 540 вида птици.

30:00

15.05.2023 / 19:10 Регион Кимбърли е едно място, което задължително трябва да се види от пътешествениците. Заема северната част на Западна Австралия, територия с големина колкото три пъти тази на Англия. Доста е отдалечена, откъдето и да тръгнете, но си заслужава ще видите невероятни планини, каньони, реки. Западна Австралия е един от регионите в света с най-богат растителен свят. Тук се срещат и над 540 вида птици.