Филми

Макс Пейн

Нюйоркският полицай Макс Пейн е загубил съпругата и бебето си, брутално убити. Той се мести в отдела по стари случаи, за да продължи да търси убиеца. Макар сега да живее самотно, с Макс се свързват двама човека: Алекс, бившият му партньор, който твърди, че е открил нова следа; Б.Б. – шефът на фармацевтичната компания, където е работила жена му, има да му казва нещо. Скоро мъртъвците стават все повече, като някои са резултат от нов и опасен вид дрога, която е силно пристрастяваща и води до халюцинации. Едно от телата е на момиче, което Макс вижда живо последен – тогава се появява нейната сестра, въоръжена до зъби. Подобен противник не е за подценяване дори за човек като Макс.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Лудия Макс: Пътят на яростта

фантастика, екшън, приключенски Австралия, САЩ, 2015, режисьор Джордж Милър, в ролите: Том Харди, Шарлийз Терон, Зоуи Кравиц, Никълъс Хоулт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Райли Киоу, Нейтън

Макс Пейн

Нюйоркският полицай Макс Пейн е загубил съпругата и бебето си, брутално убити. Той се мести в отдела по стари случаи, за да продължи да търси убиеца. Макар сега да живее самотно, с Макс се свързват двама човека: Алекс, бившият му партньор, който твърди, че е открил нова следа; Б.Б. – шефът на фармацевтичната компания, където е работила жена му, има да му казва нещо. Скоро мъртъвците стават все повече, като някои са резултат от нов и опасен вид дрога, която е силно пристрастяваща и води до халюцинации. Едно от телата е на момиче, което Макс вижда живо последен – тогава се появява нейната сестра, въоръжена до зъби. Подобен противник не е за подценяване дори за човек като Макс. - екшън, криминален Канада, САЩ, 2008, режисьор Джон Мур, в ролите: Марк Уолбърг, Мила Кунис, Бо Бриджис, Кристофър Бриджис-Лудакрис, Олга Куриленко, Крис О Донъл и др.