Филми

Бетовен 5

Когато Сара отвежда Бетовен в старо миньорско градче при откачения чичо Фреди за лятната ваканция, палавото куче "изравя" липсваща следа към легендарно скрито съкровище.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Съкровището на Бетовен

Любимият санбернар на Америка е единственият и неповторим Бетовен. След като снимките с него в продукцията на Еди се провалят, песът с широко сърце и неговият треньор се прибират у дома – когато закъсват в малко крайбрежно селце. Бетовен се сприятелява с местно момче и двамата откриват стара пиратска карта, сочеща пътя към изгубено съкровище! Новото приключение ще въвлече хората от целия район...

Бетовен става известен

Любимецът на публиката, великодушният 80-килограмов санбернар Бетовен, се завръща в поредното забавно приключение. Въпреки че треньорът на животни Еди работи с различни същества, той е наложил строго правило в дома си: никакви домашни любимци! Той не позволява на сина си Били да запази прелестното бездомно куче – звезда на продукцията, в която работи Еди – и очарователните му наследници... Но когато то е отвлечено от похитители, студиото трябва бързо да намери достоен заместник за снимките и неочаквано избират тромавия късметлия за следващата голяма звезда. Чрез своите шумни лудории и необикновена същност, Бетовен попада в светлината на прожекторите и намира мястото си... в сърцето на Еди.