Филми

Смъртен акт

Криминален, Биографичен, САЩ, 2001. Режисьор: Michael Miller, В ролите: Michele Greene, Marc Singer, Veronica Hamel, William Katt, George Dzundza. За да се избегне огромните си дългове от комар.

1:35:00

29.06.2024 / 09:45 САЩ, 2001, За да се избегне огромните си дългове от комар, силно несимпатичен Рийз Уилямс Марк Сингър реши да фалшифицира собствената си смърт, с помощта на съпругата си Кейти Мишел Грийн която търпеливо издържава продължителните атаки. След като Рийз е безопасно починал, Кейти ще падне наследник на застрахователната политика за пет милиона долара, което ще помогне на двойката, за да си изравнят дълговете, и за да започнат нов живот на другото място. Но може ли да бъде, че схемата не е отишла на начина, по който би е трябвало - и дали е Рийз наистина мъртъв? Балдъза Джини Рийз Вероника Хамел може или не може да бъде в състояние да предостави отговорите на застрахователни следователи Логан Уилям Кат и Мак Джордж Дзундза, един от които е попаднал в любовта с Кейти. Въпреки многобройните улики, те са умело засадени по протежението на пътя, резултатът от историята остава чудесна изненада.

1:35:00

25.06.2024 / 18:45 САЩ, 2001, За да се избегне огромните си дългове от комар, силно несимпатичен Рийз Уилямс Марк Сингър реши да фалшифицира собствената си смърт, с помощта на съпругата си Кейти Мишел Грийн която търпеливо издържава продължителните атаки. След като Рийз е безопасно починал, Кейти ще падне наследник на застрахователната политика за пет милиона долара, което ще помогне на двойката, за да си изравнят дълговете, и за да започнат нов живот на другото място. Но може ли да бъде, че схемата не е отишла на начина, по който би е трябвало - и дали е Рийз наистина мъртъв? Балдъза Джини Рийз Вероника Хамел може или не може да бъде в състояние да предостави отговорите на застрахователни следователи Логан Уилям Кат и Мак Джордж Дзундза, един от които е попаднал в любовта с Кейти. Въпреки многобройните улики, те са умело засадени по протежението на пътя, резултатът от историята остава чудесна изненада.

1:35:00

22.06.2024 / 17:15 САЩ, 2001, За да се избегне огромните си дългове от комар, силно несимпатичен Рийз Уилямс Марк Сингър реши да фалшифицира собствената си смърт, с помощта на съпругата си Кейти Мишел Грийн която търпеливо издържава продължителните атаки. След като Рийз е безопасно починал, Кейти ще падне наследник на застрахователната политика за пет милиона долара, което ще помогне на двойката, за да си изравнят дълговете, и за да започнат нов живот на другото място. Но може ли да бъде, че схемата не е отишла на начина, по който би е трябвало - и дали е Рийз наистина мъртъв? Балдъза Джини Рийз Вероника Хамел може или не може да бъде в състояние да предостави отговорите на застрахователни следователи Логан Уилям Кат и Мак Джордж Дзундза, един от които е попаднал в любовта с Кейти. Въпреки многобройните улики, те са умело засадени по протежението на пътя, резултатът от историята остава чудесна изненада.