Най-гледано през последната седмица

Цар Лъв

Героичната история проследява епичните приключения на малкото лъвче Симба, което се бори да се справи с отговорностите на възмъжаването и на своята предопределена роля на цар на джунглата. - Анимация

Чудесата на божествената Вселена

Проучването на невъобразимите размери на Вселената и размишлението за голямата енергия в материята.

Легендата за Михаел Колхаас

През 16 век в Севените търговецът на коне Михаел Колхаас има щастливо семейство и безгрижен живот. След като се сблъсква с отявлена несправедливост и след като убиват жена му, той повежда хората на бунт и влиза в ожесточен спор с властта и правосъдието. - исторически, драма, Франция Германия, 2013 г.; режисьор: Арно де Палиер; в ролите: Мадс Микелсен, Бруно Ганц, Мелюзин Маянс, Дени Лаван и др

Царят

"Царят" разказва за живота на Симеон Сакскобургготски – цар и министър председател. - Месия - Документално предаване. Документалният филм, базиран на бестселъра на Джоузеф Атвил, цели да докаже, че Иисус не е реална историческа фигура.

ЕП по бокс финали младежи

Бокс

Бъди звезда

Фен предаване

Ловецът на крокодили

най-доброто от Стив Ъруин: Стив и драконът - Стив Ъруин се разхожда със съвременните динозаври на остров Комодо в Индонезия. Със специалните коментари на Тери Ъруин и Уес Маниън. AL . - най-доброто от Стив Ъруин: Влечугите на изгубения континент - Стив е в Мадагаскар, където среща хамелеони, змии и крокодили. Със специалните коментари на Тери Ъруин и Уес Маниън. AL .

Планета ТОП 20

Месечна класация. - музикална класация

Политика и спорт

Иван Търпоманов

Документите с Антон Тодоров 1

няма описание

Измамата

Тони и неговата приятелка Мая са двама измамници. Тя прелъстява богати мъже в хотели, докато Тони ги ограбва. Но поредната жертва, Пиърс, знае много добре кои са. Той иска да наеме Тони и Мая срещу заплащане. Мая трябва да прелъсти богатия Мартин, Тони да направи снимки и така да улесни Корина, съпругата на Мартин, при развода й. Но двамата се оказват замесени в много по-сложна игра отколкото са си представяли. - Глобално затопляне - Всичко, което вие е казано за глобалното затопляне, вероятно не е истина

SAVAGES

Кикбокс

TFC

ММА, К-1, бокс

ЕП по бокс полуфинали

Бокс

Balkan party

няма описание

Ден сред природата в Испания и Сарк

няма описание

Ретро бокс

Бокс

ACB

ММА

Психо

Младата Мериън Крейн е решила да промени живота си и да се спаси от скуката на малкото градче. Тя открадва голяма сума пари от своя работодател и напуска града. През нощта се отбива в крайпътен мотел, където става жертва на ужасяваща психоза. Виновникът за всичко е собственика на мотела Норман Бейтс – деградирала личност намираща се под силното влияние на своята майка. Тласкан от Едиповия комплекс, Норман убива с вледеняваща жестокост Мериън. - логически портрет с Рени Анастасова

Мистерията на тъмната енергия

Мистерия. Усилено се търси самоличността на тъмната енергия. Експерименти на Земята и в космоса могат да осигурят улики, но има надежда, че може да се появи нов Айнщайн - човек, който да напише нова теория, обясняваща тъмната енергия.

Кикбокс турнири

К-1 - Кикбокс

MMA турнири

ММА

По стъпките на динозаврите

Нова кръв - 1 Представете си, че може да станете свидетели на праисторически залез. Представете си, че наблюдавате насекомоядни динозаври, които преследват нощни пеперуди във влажната вечер и мъжки трицератопси, които се бият за някоя млада женска. - Времето на титаните - 2 еп. Представете си, че може да станете свидетели на праисторически залез. Представете си, че наблюдавате насекомоядни динозаври, които преследват нощни пеперуди във влажната вечер и мъжки трицератопси, които се бият за някоя млада женска.

Пътешествието на акулите

Защо крайбрежието на Флорида е нова горещата точка за голямата бяла акула в Атлантическия океани Морският биолог Грег Скомал маркира хищниците по брега на Кейп Код, за да разбере. AL .

Таекуон До профи

Карате

Прогноза за времето и Спорт

няма описание

TWINS MMA

Професионален ММА от град Перник - ММА

Остров Фрейзър

Островът се намира в австралийския щат Куинсленд, обграден от водите на Тихия океан и на Коралово море. Той е една от най-големите природни забележителности на Австралия, от списъка на ЮНЕСКО със световното богатство. - Островът се намира в австралийския щат Куинсленд, обграден от водите на Тихия океан и на Коралово море. Той е една от най-големите природни забележителности на Австралия, част от списъка на ЮНЕСКО със световното богатство.

Исландия

Земя на Лед и Огън - Вижте Исландия през очите на животните и хората, които са превърнали този див остров в свой дом.

Турнето

документален филм - док.филм за турнето на Русенския балет в Италия

Моята блокада

документален филм

Футзал квалификация шамп.лига

Футзал

Бащино огнище

традициите са живи

Светът и всичко в него

предаване на Симеон Идакиев - Предаване на Симеон Идакиев

Световна класа Бруней

В този епизод на "Световна класа" ще се запознаем със султанство Бруней - Бруней Даруссалам.

Рицари тамплиери

. От позицията на силата си рицарите от храма на Соломон били елитната ударна сила на средновековната католическа църква. Рицарите били уникални - едновременно воини и монаси, изцяло посветени да убиват и умрат за своя Бог. - еп. 2. Още с основаването си в началото на 12-ти век орденът на тамплиерите се заел с набирането на хора и капитал.

GIRL POWER

К-1 - Кикбокс жени

Посумите

Разкази с неочакван край - Документален филм - Разкази с неочакван край

The English Patient

The English Patient 1996 is a romantic drama directed by Anthony Minghella and based on the novel of the same name by Michael Ondaatje. The film received twelve nominations at the Academy Awards and won nine.

НБЛ Тетевен

Бокс

Модна фиеста Албена

док.филм

Авторевю

предаване за автомобили

Hit mix

музикален микс от хитови видеоклипове

Кралят на тортите

Епизод 23 - Мис Ричфилд, матрьошки и несполука - Бъди Валастро и екипът му се завръщат и създават още много невероятни торти. Те доказват, че във всяка трудна ситуация семейството, което пече заедно, ще остане заедно! AL .

Фуертевентура

Испания

Смъртоносни тайни

Колеги - убийци - Ръката на убиеца

Аквариумът

. Аквариумите играят важна роля в опазването на морските животни по целия свят. Аквариумът в Джорджия споделя забележителните истории, които се случват там всеки ден. AL . - Лекар за делфин - Любопитна и активна кутиеста костенурка отива на ежедневната си разходка, а две килимени акули трябва да се прегледат. Персоналът се подготвя за размножителния сезон на тупиците. AL .

ЕП по бокс за младежи

Бокс

На мегдана

Инструментална и танцова музика. - Инструментална и танцова музика

Звездно

Тв шоу. - тв таблоид

Златните хитове на Пайнер

най -доброто през годините

Звездни празници

музикална програма - Горещи хитове

Чиполино

анимационен филм - Анимация

ACB 71

Професионален ММА - ММА

Brave 14

НА ЖИВО - Професионален ММА в пряко предаване от Мароко - ММА

Невероятният свят на военните машини

Минало, настояще и бъдеще - Дванайсети епизод: Ядрени оръжия, След случилото се в Хирошима заплахата от ядрена разруха така и никога не си отива. - Минало, настояще и бъдеще - 9 еп. Въздушна артилерия. През 1911г. за пръв път самолет се използва за бомбардиране. От тогава насам това се превръща в популярна и ефективна практика.

Акулите от Палау

Отправяме се към Палау, за да разберем причините за силната връзка между местните жители и акулите, живеещи в крайбрежните води на този тропически тихоокеански рай. AL .

ТОП 5 PlanetaOfficial

музикална класация - Музикална класация

Риболов или смърт

Добре дошли в джунглата - еп. 9. Четирима опитни рибари отиват на риболов в най-отдалечените води на земята. Те се борят със стихиите и рискуват живота си, за да сбъднат своята мечта. AL-T .

Топ шоп

няма описание