Филми

Любов в Лапландия

Комедия, Франция, 2017. Режисьор: Arnauld Mercadier, В ролите: Julie De Bona, Tomer Sisley, Malonn Levana. Шарлот Мартон е млада мениджърка, която мечтае да разшири професионалните и личните си хоризонти.

1:35:00

29.06.2024 / 20:25 комедия, Франция, 2017, Шарлот Мартон е млада мениджърка, която мечтае да разшири професионалните и личните си хоризонти. С изтичането на годината, парижката фирма на Шарлот я изпраща в Швеция да закрие френска компания за дървени играчки, която е на загуба от няколко години. Това трябва да отнеме само няколко дни и Шарлот да си е у дома за Коледа. В Швеция тя среща Марсиал, дружелюбният шеф на компанията, който отглежда децата на починалата си сестра и управлява бизнеса като идеалист с огромни мечти. Шарлот е спряла да вярва в любовта, но е очарована от този мечтател и постепенно забравя работата, за която е изпратена, преоткривайки страстта си към живота... и към любовта.

1:35:00

27.06.2024 / 09:50 комедия, Франция, 2017, Шарлот Мартон е млада мениджърка, която мечтае да разшири професионалните и личните си хоризонти. С изтичането на годината, парижката фирма на Шарлот я изпраща в Швеция да закрие френска компания за дървени играчки, която е на загуба от няколко години. Това трябва да отнеме само няколко дни и Шарлот да си е у дома за Коледа. В Швеция тя среща Марсиал, дружелюбният шеф на компанията, който отглежда децата на починалата си сестра и управлява бизнеса като идеалист с огромни мечти. Шарлот е спряла да вярва в любовта, но е очарована от този мечтател и постепенно забравя работата, за която е изпратена, преоткривайки страстта си към живота... и към любовта.