Филми

Снайперистът 4

Брендън Бекет /Чад Майкъл Колинс/ е син на известен военен, като името му се свързва винаги с това на баща му. Брендън е изпратен на мисия, за да спаси фермер-европеец, който се е озовал в средата на бойното поле. Когато стигат до целта всички от екипа са поразени от снайперист – единственият, който оцелява е Брендън. Мъжът се връща в базовия лагер и е твърдо решен да отмъсти за случилото се. За целта той ще се запознае и с един от най-добрите ученици на баща му – снайперистът Ричард Милър /Били Зейн/.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Снайперистът 3

Майсторът на стрелбата сержант Томас Бекет (Том Беренгер) е един от най-изявените снайперисти на Американските военноморски части. Извел от строя военни диктатори, наркобосове и убийци, той има зад гърба си повече от 70 убийства в своята дълга и богата кариера. Бекет е нает от Националната агенция по сигурността, за да проведе тайна операция за отстраняването на заподозрян терорист. Нещата обаче се обръщат с главата надолу, когато Бекет разбира, че целта на мисията всъщност не е точно това, което му е било казано и целта му е Пол Финеган, който е стар приятел на самия Бекет, когото той от дълго време мисли за умрял. Смъртта му всъщност се оказва инсценировка и Финеган бавно, но славно се е превърнал в криминално изявена личност, особено опасна за света. Имайки шанс само на един изстрел, за да го извади от строя, остава само Бекет да реши да дръпне спусъка. - екшън с уч. на Том Беринджър, Байрън Ман, Джон Доман, Трой Уинбуш, Денис Арнд, Уилям Дъфи и др. п

Снайперистът 4

Брендън Бекет /Чад Майкъл Колинс/ е син на известен военен, като името му се свързва винаги с това на баща му. Брендън е изпратен на мисия, за да спаси фермер-европеец, който се е озовал в средата на бойното поле. Когато стигат до целта всички от екипа са поразени от снайперист – единственият, който оцелява е Брендън. Мъжът се връща в базовия лагер и е твърдо решен да отмъсти за случилото се. За целта той ще се запознае и с един от най-добрите ученици на баща му – снайперистът Ричард Милър /Били Зейн/. - екшън с уч. на Били Зейн, Чад Майкъл Колинс, Анабел Райт, Рихард Замел и др.