Детски

Тайна

моят домашен любимец детски тв филм Шотландия, 2019г.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Ми-ши: Тайната на дълбините

Едно нeвepоятно и вълнуващо пpиключeниe, коeто щe ви отвeдe в живопиcно гpадчe на бpeга на огpомно eзepо, кpиeщо дpeвна тайна. Шон Кeмбъл ce готви да заминe c 10-годишния cи cин Мак. Hо внeзапно идва cъобщeниe, чe вepтолeт на компанията му, пpeнаcящ важна cонда, ce e pазбил в Канада и плановeтe им пpовалeни. Шон e пpинудeн да завeдe cина cи в cкучната пpовинция, но ощe c пpиcтиганeто cи момчeто чува cтpанни cлуховe за чудовищe, живeeщо в дълбинитe на близкото eзepо. Cкоpо любопитcтвото му го каpа да тpъгнe по cлeдитe на нepазкpитата миcтepия, която щe го отвeдe на нeвepоятно пътeшecтвиe, къдeто пазeната тайна пpидобива изнeнадващо pазвитиe...

Астерикс: Тайната на вълшебната отвара

Когато един ден, докато бере имел, Гетафикс пада от дървото, на което се е покатерил, той си дава сметка, че рефлексите му вече далеч не са толкова бързи. Осъзнавайки, че остарява, друидът решава да си намери приемник. С помощта на Астерикс и Обеликс, той се отправя на пътешествие през Галия в търсене на човек, достоен да наследи от него рецептата за магическата отвара.

Двойната Тина

ТВ новела на Евровизия.

Тайната на баба

ТВ новела на Евровизия.

Кейти Форд: Тайната на Ема

Учителката в местното музикално училище Ема Блум има сърцераздирателна тайна, за която не знае дори приятелят ѝ Ник Зомерфелд. Той обаче усеща, че тя се въздържа да го допусне до себе си. Когато е била млада, Ема е родила дете и го е дала за осиновяване и оттогава не спира да страда от угризение на съвестта. Един ден Ема среща младия пианист Ноа Паулсен и скоро започва да вярва, че той е нейният син. Вяра, която разтърсва целия свят под краката й.