Филми

За купона

25:00

07.11.2023 / 09:55 Полша,, В петия епизод посещаваме място, където можете да тренирате един от най-младите и невероятни спортове. Флай Спот в Катовице е един от най-модерните центрове в света, където можете да летите във въздушна струя.Ще се срещнем с Мая Кучинска, настоящата световна шампионка в тази дисциплина, и ще помогнем за уникалното шоу на кралицата на скоковете на закрито.

25:00

06.11.2023 / 18:30 Полша,, В четвъртия епизод посещаваме летището в Бяла Подласка.Тук, един от най-добрите пилоти по въздушна акробатика в света Мачей Поспешински е зает със собственото си обучение.Нашият шампион ще ни покаже зашеметяващо шоу от въздушна акробатика и делтапланер, и ще ни посъветва как да се научим да караме делтапланер.

25:00

04.11.2023 / 10:50 Полша,, В третия епизод срещаме ентусиасти на офроуда.Помагайки в обучението, подготовката в работилницата и участието в рали в пресечена местност, ние научаваме как да подготвим колата и екипажа за трудния терен.Ще говорим за нужните умения, техника на каране и за това как да започнете такова екстремно приключение.

25:00

03.11.2023 / 18:25 Полша,, Във втория епизод срещаме хора, които си умират за летене с балони.На фестивала за балони в Шчечинек се срещаме с десетки екипажи, за които балоните са важна част от живота.Ще научим как се лети с балон и защо този спорт дава на хората толкова уникално изживяване.

25:00

01.11.2023 / 08:10 Полша,, В тази поредица от епизоди с общото заглавие За купона ще говорим с хора, които са избягали спасили са се? от всекидневния живот и са в света на своите страсти. Първите серии се посветени на спортните дейности - от популярния конен спорт до летене с балони и делпланери. За купона представя най-важните елементи от всяка дисциплина по лесен за разбиране начин, обяснява принципите за участие и описва нужните умения и екипировка. За купона е филмово пътешествие в света на невероятните хобита.Първият епизод е посветен на хората, чиято страст е конната езда. На паркура е една от полските ферми за разплод, срещаме се с бъдещите звезди на ездата и техния невероятен треньор.Ще говорим за красотата на спорта, както и за това как да се научим да яздим.