Филми

Добро момче

Мелбърн, Австралия. Телевизионната журналистка Даяна записва на касета доказателства, разобличаващи наркобоса Джанкарло, но докато се опитва да избяга от местопрестъплението, тя е забелязана и сега е принудена да бяга. На улицата тя се натъква на готвача от телевизията Джаки, чийто умения в областта на бойните изкуства й помагат да оцелее. Ненадейно обаче касетата й попада сред множество други в автомобила на Джаки и нито той, нито Даяна са наясно къде е действителното местоположение на записа. В крайна сметка се оказва, че главорезите са по пътя не само на Даяна, но и на Джаки. Когато обаче, престъпниците залавят приятелката на Джаки – Мики, искат касетата като откуп. Джаки се вижда принуден да остави професията си настрана и да си върне приятелката обратно.

1:45:00

29.04.2024 / 00:00 екшън, комедия Хонконг, 1997 г., режисьор: Само Кам-Бо Хънг, в ролите: Джеки Чан, Ричард Нортън, Мики Лий, Карън МакЛимънт, Габриел Фицпатрик и др.

2:00:00

27.04.2024 / 11:00 екшън, комедия Хонконг, 1997 г., режисьор: Само Кам-Бо Хънг, в ролите: Джеки Чан, Ричард Нортън, Мики Лий, Карън МакЛимънт, Габриел Фицпатрик и др.