Документални

Отвъд

хоризонта 2018 документален филм

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Отвъд играта

няма описание

Отвъд смъртта

криминален трилър, 2021, режисьор: Майк Бърнс, в ролите: Джейми Кинг, Брус Уилис, Лала Кент и др. n20-годишната Шанън слага фотоапарата в раницата си, докато се подготвя да прекара деня в катерене в дивата пустош. Преди година на същия ден баща ? умира и тя иска да почете паметта му, като направи преход по любимата му планинска пътека заедно с неговата урна. Тя не подозира, че ще стане неволен свидетел на нещо, което ще постави живота ? в опасност и ще я принуди да се бори за оцеляването си в дивата пустош на Пенсилвания.

Отвъд

правосъдието игрален филм САЩ, 2014 г., режисьор Тимъти Удуърт - младши, в ролите: Вини

Отвъд трофея

Екшън, криминален, драма, САЩ, 2012. Режисьор: Daniel J. Gillin, В ролите: Michael Madsen, Stephen Cloud, Michael Masini. Филмът е историята на човешката обсебеност от властта и докъде са готови да стигнат хората, за да получат наградата .

Отвъд правосъдието

Джаксън Стоун е преуспяващ адвокат, спасил от затвора много престъпници. Този факт обаче му изиграва много лош номер когато, заради качествата му, към него се обръща преуспяващ бизнесмен, със съмнитилен бизнес. Стоун е принуден да нагази в мътните води на търговията с женска плът, което струва живота му.