Филми

Код

п. - екшън, приключенски, трилър, САЩ, 1996 г., реж. Джон Ву, в ролите: Джон Траволта, Крисчън Слейтър, Саманта Матис, Делрой Линдо, Боб Гунтън, Франк Уали, Хауи Лонг

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Код: Олимп

Измореният от живота агент от тайните служби Майкъл Банинг се превръща в единствената надежда за спасението на президента на Съединените щати. Белият дом е атакуван и превзет от група корейски терористи, които са готови на всичко за да постигнат целите си. Животът на президента е в опасност и първоначално всичко е в ръцете на висшестоящ генерал от армията, който е принуден да преговаря с похитителите. Скоро обаче нещата се променят и Майкъл Банинг бива поставен в центъра на опасната ситуация. Залозите се увеличават с всяка изминала минута, а заплахата на терористите за ядрено нападение е на път да се превърне в реалност.

Пин Код

сез. 1, анимация, 1000. В ролите: Anton Vinogradov, Sergey Mardar, Kseniya Brzhezovskaya, Mikhail Chernyak

Сезонът на червените боровинки в Кейп Код

Ще посетим семейната ферма на Ман и ще видим огромните усилия, които се полагат за малките плодове. С безкрайно крайбрежие и гъсти гори, полуостров Кейп Код е любима туристическа дестинация. Той е игрището на красивите и богатите, които имат летни вили тук. Но за местните, боровинките са най-важното нещо.

Код: Лондон

След мистериозната смърт на британския премиер, главите на западния свят се събират за погребението му – но въпреки сериозните мерки за сигурност, агент Майк Банинг е по следите на заговор за атентат срещу световните лидери. Целта на конспирацията е ликвидирането на световния политически елит, унищожаването на забележителностите на английската столица и опит за налагането на една ужасяваща перспектива за бъдещето. Единствените, които могат да спрат конспираторите, са президентът на САЩ, невярващият на никого негов най-доверен таен агент и една дама от британското разузнаване МИ-6, която също не вярва на никого. И с пълно право...

Голямата бяла акула - Код червено

Голямата бяла акула е изключително сложен хищник със сензорен арсенал. Двама специалисти поглеждат под кожата на акулата, за да открият истинския източник на тези умения и да разкрията тайните на един от най-страховитите хищници на света.