Филми

НА ВОЙНА

Възмутен от мениджърите за внезапното затваряне на фабриката, един работник решава да вземе нещата в свои ръце.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Войната на розите

Войната на розите е разказ за две много различни момичета. Гюлфем се е родила в много богато семейство, в детството си тя не е видяла лишения и е живяла в разкош. Другата главна героиня е дъщерята на прислугата Гюлру. Двете момичета са почти на една възраст и като малки са общували и са били приятелки. Бащата на Гюлру,,много я обича и и желае щастие и благополучие, но не може да и даде нищо освен безграничната бащина любов. Това е историята на живота на тези две момичета, за пътя им в живота и в любовта и изпълват историята на този сериал с особен смисъл. Сериала Войната на розите дава отговор на много въпроси главния от които е, че не в парите е щастието и любовта не се купува с никакви богатства.

Войната на буквите

Достатъчно силна ли ще се окаже тайната на буквите и докъде ще стигне разпадът на царското семейство, след като Сурсувул вече не е кавхан и Петър е изправен пред предизвикателството да управлява самостоятелно? На кого може да се довери Баян, за да запази делото на Симеон, а доказателството за светостта на българските букви е в ръцете на врага? Гледайте финала на сериала "Войната на буквите".

Убийства по време на война

По време на бомбардировките над Лондон през 1940-те години, хората живеят ден за ден. В този свят престъниците се възползват от затъмняването на града и от разрухата, за да прикриват пъклената си дейност.

Цветя на войната Драма САЩ 2011

няма описание

Войната на миските комедия Франция 2009

няма описание