Филми

Имало едно време - в Мексико

екшън с уч. на Антонио Бандерас, Салма Хайек, Джони ДМики Рурк, Ева Мендес, Дани Трехо, Енрике Иглесиас, Марко Леонарди, Чик Марин и др.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Имало едно време: История за Пепеляшка

Даниел е модерна млада жена, но живее в 16-ти век. Тя е не само красива и мила, но и с независим дух и много разумна. Даниел се изправя срещу предрасъдъците на своето време. Тя дори се противопоставя на тираничната си мащеха Родмила. Този бунт предизвиква най-невороятни чудесиии около младата жена, която междувременно успява да очарова и принца на Франция Анри. Това е съвременна версия на познатия сюжет за Пепеляшка. Приказните елементи са запазени до голямя степен, но повествованието е реализирано по Холивудски. Във филма се разказва не само романтична любовна история, но има и много екшън, приключения и чувство за хумор.И накрая: това със сигурност не е историята за Пепеляшка, разказвана ви от вашата баба. - п

Имало едно време - в Мексико

екшън с уч. на Антонио Бандерас, Салма Хайек, Джони ДМики Рурк, Ева Мендес, Дани Трехо, Енрике Иглесиас, Марко Леонарди, Чик Марин и др. - екшън с уч. на Антонио Бандерас, Салма Хайек, Джони Деп, Мики Рурк, Ева Мендес, Дани Трехо, Енрике Иглесиас, Марко Леонарди, Чик Марин и др.