Филми

ЗАВИНАГИ

В края на сезона Хенри и Адам се заплитат в решителна конфронтация. Дали Джо най-сетне ще научи за тайната на Хенри?

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Лоши момчета завинаги

Съпругата на известен мексикански наркобарон бяга от затвора с помощта на сина си и заедно се впускат в отмъстителна мисия – да убият всички замесени в съдебния процес срещу семейството им, включително детектива от Маями Майк Лаури. Майк е ранен, а Маркъс в пенсия, но след трагичната смърт на важен за тях човек те се обединяват с новият елитен екип "СГОМ" начело с лейтенант Рита, за да пипнат и вкарат виновниците зад решетките. Пътят няма да е лесен, изпълнен с екшън, престрелки и истина крита 24 години.

Завинаги

Вълнуващата история за любов, амбиция и препятствия ще прикове вниманието на публиката от първите минути до самия край. Главната героиня – Сурея (в ролята Аслъ Енвер), е музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот. Израснала в мегаполиса Истанбул, Сурея има по-съвременни разбирания за живота. Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, има четирима сина, но любовта ѝ е насочена най-вече към Фарук. За нея е важно синът ѝ да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта обаче между Сурея и Фарук е по-силна и той ѝ предлага брак. Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сурея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му в имението им в Бурса и там да обявят годежа си. Пристигането им е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме непозната девойка. Сурея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва, но с времето нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели.

Сега и завинаги

Ийт е наследник на богат род. Млад, предприемчив, амбициозен и нещастен в семейния си живот, той поема фамилния бизнес – голяма фирма, която се нуждае от опитна ръка. Междувременно, той се влюбва в красавицата Нур, и то от пръв поглед...

Кейти Форд: Завинаги мама

Хелън Картър предизвиква себе си като напуска работа, за да завърши най-накрая медицинското си образование. Но започването на новия ѝ живот на студентка не се оказва толкова лесно, тъй като професорът на Хелън е особено критичен към нея и колегите от университета. От друга страна, на прага внезапно се появява синът ѝ Луис с гипс на единия крак. За да си върне стария живот, Луис ще трябва да се постарае и да осуети зараждащия се флирт между майка си и чаровника Марк Блум. Младият Луис също така е станал баща, но отказва да поеме каквато и да е отговорност. Грижите за потомството, което не иска да напусне гнездото, отнемат все повече от времето на Хелън, а това я поставя под все по-голям и трудно поносим натиск.

Приятели завинаги

няма описание