Филми

Имало едно време

Ема Суон (Дженифър Морисън, "Д-р Хаус") знае как да се грижи за себе си. Тя е 28-годишен поръчител и е сама, откакто е била изоставена като бебе. Но когато я намира Хенри (Джаред Гилмор, "Момчетата от Медисън Авеню") – синът, когото е дала за осиновяване преди години, всичко се променя. Сега Хенри е на 10 години и се нуждае отчаяно от помощта на Ема. Той вярва, че тя идва от паралелен свят, и че е изчезналата дъщеря на Снежанка (Дженифър Гудуин, "Голяма любов") и на Чаровния принц (Джош Далас). Според неговата книга с приказки, те са я отпратили, за да я предпазят от проклятието на Злата кралица (Лана Парила), която е държала героите от приказния свят вкаменени във времето и ги е пренесла в нашия съвременен свят.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Имало едно време в Мексико

Сагата за митичния герой, свирещ на китара, Ел Мариачи /Антонио Бандерас/, продължава с бравурния и епичен екшън на Робърт Родригес, трето продължение на поредицата. Този път фон на приключението са революцията, алчността и отмъщението. Преследван от спомен за преживяна трагедия, Ел Мариачи /Бандерас/ живее, изолиран от света. Но той е принуден да напусне скривалището си, когато Сандс /Джони Деп/, корумпиран агент на ЦРУ, вербува саможивия герой, за да саботира заговор за убийството на президента на Мексико, замислен от злия собственик на картел Барийо /Уилем Дефо/. Придружен от доверените си помощници Лоренсо /Енрике Иглесиас/ и Фидео /Марко Леонарди/, героят продължава вълнуващата легенда за Ел Мариачи.

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНО ЧЕНГЕ

криминална комедия, Франция, 1972 г.реж. Жорж Лотнерс Мишел Константен, Мишел Лонсдал, Мирей Дарк

Имало едно време в Дедууд

екшън, уестърн, САЩ, 2019, Печално известен стрелец изпива бавно действаща отрова, пробутана му от една наследница. Той има три дни да намери и спаси сестра й, която е отвлечена от банда разбойници и държи в себе си противоотровата.