Спорт

Шотландия

Финландия Футбол Приятелски мач директно

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Ще се видим в Шотландия

Писателка е изпратена в Шотландия, за да получи литературна награда за шефа си, и бързо е взета за друга от сприхав шотландски поет. Сега тя ще трябва да реши дали си струва да каже истината и да загуби мъжа на мечтите си.

Шотландия - планини и острови

Туризъм. Малцина познават в детайли тази мистериозна земя, пропита с истории и легенди. Запленяваща и сурова, тя е едно от най-красивите кътчета в Европа. Безкраен мир, спокойствие и тишина царуват в Шотландия, а традициите, които са от живота на хората до днес омагьосват всички посетители. Докоснете се до магията им

Величествените имения на Шотландия

Дъмфрис хаус - Разходете се из забележителния интериор на Дъмфрис хаус - архитектурно съкровище, съдържащо най-голямата колекция мебели "Чипъндейл" в целия свят.

Тигрите на Шотландия

водещ Йън Глен, филмът разказва за крехкото съществуване на шотландските диви котки, техния статус и усилията за осигуряване на оцеляването им.

Шотландия

Последната граница на Рим - Военен, драма. Шотландия се оказва най-сериозното военно предизвикателство пред римската империя. В пика на своята власт, Рим властва над милиони хора и огромни територии.