Документални

Ню Йорк, САЩ

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Ню Йорк - най-малката опера в света

Ако успееш там, значи ще успееш навсякъде. Така смятат хората по цял свят за Ню Йорк. Тук ще видим най-малката опера в света. Тони Амато пристигнал в Ню Йорк през 40-те години с надеждата да осъществи мечтата си да притежава опера. Залата изглежда не по-голяма от всекидневна, но нейните 107 места са винаги разпродадени.

ЕДИН КРАЛ В НЮ ЙОРК

Крал Шадов пристига в Ню Йорк след като е свален от трона с революция. Първият му министър е взел съдъражнието на държавната хазна и бяга с нея в Южна Америка. Шадов и верният му посланик остават в Ню Йорк бедни като църковни мишки. Шадов отстъпва пред настойчивата покана да присъства на една вечеря и там, без негово знание, участва в телевизионно шоу. Той има небивал успех и заваляват покани да участва в телевизионни реклами. Поради липсата на средства Шадов се съгласява. При едно посещение в елитно училище той се запознава с едно момче, което изповядва радикални възгледи и чийто родители са обвинени, че са комунисти. Самият Шадов е заподозрян в комунистически убеждения…

Един дъждовен ден в Ню Йорк

Гетсби Уелс е колежанин от много богато семейство с по-голям преуспяващ брат и доста възрастни родители, който не се престарава особено с ученето. Той пристига в Ню Йорк заедно с приятелката си Ашли, която е колкото наивна за света на възрастните и градския живот, толкова и предпазлива относно секса и взаимоотношенията. Двамата са невинни като деца – мислят си, че знаят всичко за живота, а са напълно неопитни. Ашли интервюира режисьора Роланд Полард за новия му високобюджетен филм, за който вече е ясно, че е провал. През това време Гетсби се шляе из Ню Йорк и успява да се увлече по младата актриса Шанън.

Легенди да френското кино:Луи дьо Фюнес ПОЛИЦАЯТ В НЮ ЙОРК

комедия, Франция-Италия, 1965 г. реж. Жан Жиро с Луи дьо Фюнес, Мишел Галабрю, Жан Льофевр

ПОЛИЦАЯТ В НЮ ЙОРК

Приключенията на неуморния сержант Крюшо продължават на територията на Ню Йорк. Неподражаемият артистичен талант на Луи дьо Фюнес се развихря сред лавина от недоразумения и комични ситуации, а международният конгрес на полицаите се превръща в арена на импровизации. Оскъдните му познания по английски език, които далеч надхвърлят знанията на колегите му, предизвикват взривове от смях, а появата на дъщеря му в Ню Йорк дава мощен тласък на вдъхновеното му актьорско изпълнение.