Няма намерени епизодиПодобни предавания


Бети в Ню Йорк

Беатрис Лосано е умна и способна млада мексиканка, решила да последва мечтите си в Ню Йорк. След като шест месеца търпи отхвърляне от всички длъжности, на които е кандидатствала, поради липса на физическа привлекателност, тя решава да започне работа на позиция много под възможностите и квалификацията си. Така Бети попада в модната компания "V&M Фешън" и става лична секретарка на сина на президента – своенравния плейбой Армандо, който тъкмо поема поста след оттеглянето на баща си.

Един дъждовен ден в Ню Йорк

Един ден младият и привлекателен студент Гетсби научава, че приятелката му Ашли ще пътува до Манхатън, за да интервюира култовия режисьор Роланд Полард за колежанския вестник. Щастлив за своята половинка, той решава, че ще замине с нея, където освен да изпълнят ангажиментите, двамата да прекарат и романтичен уикенд заедно. Когато пристигат в Манхатън и Ашли се среща с Полард, русокосата красавица получава покана за прожекция на новия филм на режисьора и писателя Тед Дейвидоф. Междувременно, докато Ашли непрекъснато отлага общите им планове, гонейки "големия шанс в живота си", Гетсби се натъква на свой познат, който се обучава и трупа опит в сферата на киното, подготвя свой проект и отправя към него изкушаващо предложение. След кратки размисли Гетсби приема да помогне на стария си другар, като участва в любовна сцена с Шанън. Така по време на дъждовния уикенд в Ню Йорк, плановете за романтичен уикенд се разпадат, като всеки от тях се отдава на вълнуващи преживявания, благодарение на които откриват нови неща за себе си и връзката си.

Ню Йорк - най-малката опера в света

Ако успееш там, значи ще успееш навсякъде. Така смятат хората по цял свят за Ню Йорк. Тук ще видим най-малката опера в света. Тони Амато пристигнал в Ню Йорк през 40-те години с надеждата да осъществи мечтата си да притежава опера. Залата изглежда не по-голяма от всекидневна, но нейните 107 места са винаги разпродадени.