Най-гледано през последната седмица

Ятаган

За да се спаси от уволнение, полицейският инспектор Рангел Костов (Мариан Вълев) от новоучредената Агенция за борба с тероризма "АБОРТ" набеждава кварталния нехранимайко Николай Николов-Никсъна (Ивайло Драгиев) за международен терорист – съчинява доклад, в който го обявява за водач на терористична клетка, като му дава оперативния псевдоним Ятаган. Началник на агенцията е Силвия Овчарова (Евгения Калканджиева) – заслепена от болните си амбиции за медийна слава. Тя е амбициозна, некадърна провинциалистка, която иска да стане медийна звезда и да направи кариера в столицата, без да подбира средства. Но инспекторът, бивш красавец и системен пияница, е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си – и двамата създават стройна престъпна схема за източване на пари от държавата. Овчарова ще приеме това с терористичната клетка за чиста монета, а по каръшко стечение на обстоятелствата подозренията някак си ще започнат да се доказват, за огромна изненада на автора на цялата схема...

ЯСНОВИДЕЦЪТ

историческа драма, копродукция, 1988 г., 14 реж. Ищван Сабос Клаус Мария Брандауер, Ерланд Юзефсон, Илдико Баншаги, Гражина Шаполовска

Япония на шир и длъж

няма описание

Япония - пътят на чая

Ще видим как се отглежда прочутият японски зелен чай, ще изследваме лечебните му свойства и ще обясним колко дълбоко е проникнал чаят в японското общество. За японците, зеленият чай е не просто обикновена напитка, а ключ към националната култура - той съчетава наслада, философия и изкуството на живота.

Япония

Виетнам

Яна и пилотът: Самотно решение

Търсенето на източника на мистериозно инфекциозно заболяване принуждава младата лекарка Ана и нейният спътник Томас да предприемат драстична стъпка, която се оказва със сериозни последици.

Яна и пилотът: В търсене на истината

Обширните открити пространства на Африка са сцената на тази вълнуваща лента, включваща екзотични приключения, рязко контрастиращи култури, романтични ситуации и такива на живот и смърт.

Ян Бибиян

Детски филм по едноименния роман на Елин Пелин. 10 годишният Ян Бибиян, подучен от своя приятел дяволчето Фют, върши своите ежедневни пакости и лудории. Среща се с дяволи, с магьосника Мирилай-лай, със Зелената и Виолетовата вещица. Накрая разбира, че само добротата прави живота по-хубав и по-весел.

Ямата

Контролът над истанбулския квартал "Ямата", синоним на престъпност, е в ръцете на семейство Кочовалъ. Въпреки че е тясно свързанa с престъпността, фамилията има свои строги правила. Едно от тях е забраната на наркотиците в квартала. Завърналият се наскоро в родния си квартал Вартолу, обаче, планира да наруши тази забрана. Безскрупулният мафиот търси отмъщение за миналото и ще предприеме крайни действия, за да вземе контрола на "Ямата" в свои ръце. Единственият шанс да бъдат защитени Кочовалъ и кварталът от нападението на Вартолу, се оказва най-малкият син в семейството – Ямач. Преди много години младият мъж успява да се измъкне от престъпния свят и сега живее по свои собствени правила, далеч от "Ямата". Една вечер той среща младата и своенравна Сена, в която се влюбва от пръв поглед. Скоро двамата се женят, но докато планират съвместното си безоблачно бъдеще, дългът и семейството на Ямач застават помежду им и животът им се променя завинаги.

Язовирите по река Лом

Природен маршрут

Ягодова любов

Сериалът разказва историята на Аслъ – обикновено момиче от бедно семейство, изкарващо прехраната си чрез работа в сладкарница в Истанбул. Един ден, носейки поръчка, тя се сблъсква с разглезения богаташ Бурак, който събаря тортата й и така предизвиква уволнението й. За това нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и да работят там лятото. Пристигайки в хотела, тя открива, че той е затворен и се налага да започне работа в друг, този на Бурак и неговия братовчед Волкан.

Ягодова луна

Мащабната продукция "Ягодова луна" е посветена на една от най-благородните професии – тази на пожарникарите, които в световните кинопродукции отдавна са превърнати в култ, както агентите от ЦРУ и пехотинците. Чест, дълг, доблест, мъжество и достойнство са само част от темите, които сериалът повдига през многопластовите си сюжетни линии. В основата на всичко, разбира се, е любовта, която телевизионния разказ ще разкрие в различните ѝ измерения.

ЮС Мастърс 2024 Голф

ден 1 директно

Юношество

Заснет в продължение на повече от 12 години с един и същи актьорски състав, филмът е новаторска история за съзряването и уникален експеримент. Персонажът Мейсън буквално пораства на екрана пред очите ни след 5-годишната си възраст. Изследвайки сложните проблеми на детството и изпълнен с музикални хитове, лентата съчетава носталгичния поглед към близкото минало с възторжената възхвала на израстването и родителската отговорност.

Юлий Цезар биографичен

драма, исторически САЩ, Германия, Италия, Холандия 2002

Юлий Цезар

Биографичен, Драма, Исторически САЩ, Германия, Италия, Холандия 2002

Юлий Цезар

Биографичен, Драма, Исторически САЩ, Германия, Италия, Холандия 2002

Южняшката кухня на Триша

Южняшки рецепти Кънтри звездата и авторка на популярни готварски книги Триша Иъруд отваря вратата на кухнята си, за да сподели любими семейни рецепти

Южна Джорджия

Това е остров, който се намира в обширния Южен океан, близо до Южния полюс. Казва се Южна Джорджия.

Южен вятър

Мараш е автокрадец, който напуска дома на родителите си, за да заживее заедно с дългогодишната си приятелка София (Йована Стоякович) в новия им апартамент. Като член на белградската автомобилна мафия, на върха на която стои Царя (Драган Биелогрлич), той води охолен начин на живот и няма проблеми с полицията. Всичко за Мараш обаче се преобръща на 180 градуса, когато един ден избира да открадне грешната кола – S-класата на български наркодилър (Христо Шопов), пътуваща към най-големия сръбски наркобос – Гълъба (Небойша Глоговац). Влизайки в конфликт с конкурентния мафиотски клан, крадецът на луксозни автомобили поставя както себе си, така и близките си в смъртна опасност.

Ювелирът

Джон Шепърд e частен детектив, който го наемат, в случай че полицията не се справи с даде. Новата задача на Шепърд е свързана с откриването на оцелял от Холокоста резач на диаманти – Айзък Телър. Детективът съвместно с племенницата на Айзък – Елизабет, откриват, че изчезналият мъж е бил отвлечен от жестокия престъпник Дърк, който разполага с два скъпоценни диаманта. На Шепърд му предстои тежка битка с Дърк, за да опази живота на оцелелия резач…

Ъглестата костенурка на Мадагаскар

Костенурката ангонока, както в Мадагаскар наричат ъглестата костенурка, е особено елегантна, със златна коруба. Достигайки над 100-годишна възраст, тя се среща в природата единствено на този остров. Колекционери от цял свят се борят да се сдобият с жив екземпляр. Но интересът на азиатците е ограничен до черупката им, която се смила на прах и се счита за афродизиак.

Щъркелчето Ричард

Изпълненото с приключения пътуване към топлите страни на Щъркелчето Ричард и шарената му компания. Историята на малкото същество с големи мечти! Макар всеки да мисли, че е врабче, самият Ричард твърдо е убеден, че е щъркел... Сираче по рождение и отгледано от щъркели, врабчето Ричард вярва, че е един от тях. Но когато идва време за отлитане на юг, семейството му с мъка на сърцето го изоставя в родната гора, защото са убедени, че не би издържал пътуването до Африка и ще загине. Но това не е кое да е врабче. Това е Щъркелчето Ричард! Решен да докаже, че е щъркел въпреки всичко, той поема сам на юг, а по пътя към него се присъединяват ексцентрична бухалка с въображаем приятел и самовлюбен папагал – диско певец. По време на епичното им пътешествие те се сблъскват с много препятствия като смъртоносни прилепи, пристрастени към интернет гълъби, гарвани-мафиоти, самолети, влакове... Когато най-после достигат до Африка, Ричард се оказва единственият, който влиза в битка с чудовищен язовец, за да спаси брат си и цялото си семейство. Най-малкият щъркел трябва да се научи да възприема себе си като най-силния врабец, за да освободи истинския си потенциал и да се събере отново със семейството си.

Щурмът на лястовицата

няма описание

Щурите съседи

Три етажа, всеки с по два апартамента, таванско помещение, локално магазинче, стая с електромери и портиерна приютяват щурите герои и стават домакини на техните трудни, но и невероятно комични взаимоотношения.

Щура нощ

Драма, романтичен, САЩ, Франция, 2009. Режисьор: Massy Tadjedin, В ролите: Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne, Daniel Eric Gold. Историята проследява съпружеска двойка, разделена за една нощ.

Щрихи от Бодрово

1 - На село в България

Щипка любов

Когато амбициозната готвачка Ники получава мечтана работа в ресторанта на своя идол, тя се сприятелява с красивия главен готвач Пол – макар и след фалстарт в отношенията им. Връзката им се развива в кухнята... Радостта й обаче е краткотрайна, след като Ники разкрива как шефката й краде нейните рецепти! И двамата с Пол бързо са уволнени, за да не излезе тази неудобна истина наяве. Тогава дуото решава да отвори собствено заведение, за да установи, че най-важната съставка е любовта.

Щастливият принц

Неразказаната история за последните трагични дни на големия Оскар Уайлд (в ролята Рупърт Еверет), който наблюдава собствения си провал с иронична дистанция и брилянтно остроумие.

Щастливите камъни

Филмът разказва за изграждането на един от най-високо разположените православни храмове в България – Храм-параклис "Св.св. Николай и Панталеймон", близо до хижа "Рай"" в Национален парк "Централен Балкан". Личната трагедия на едно семейство дава началото на трудно дело – в продължение на 15 години, незнаен брой хора събират камък по камък, за да съградят Божи дом.

Шри Асих

екшън, приключенски, драма, 2022, режисьор: Упи Авианто, в ролите: Певита Пиърс, Реза Рахадиан, Кристин Хаким, Джефри Никол и др.nАлана не разбира защо толкова лесно се влияе от гнева си, макар винаги да се е опитвала да се бори с него. Родена по време на изригване на вулкан, което разделя нея и родителите ?, тя бива осиновена от богата жена, която се опитва да ? помогне да заживее нормален живот. С навлизането си в по-зряла възраст, Алана открива истината за своя произход: тя не е обикновено човешко същество. Тя може би е или дар за човечеството, или причината за неговото унищожение, ако не успее да се пребори със своя гняв и да го постави под контрол.

Шрапнел

екшън, трилър, 2023, режисьор: Уилям Кауфман, в ролите: Джейсън Патрик, Кам Жиганде, Кесия Елуин и др.nБивш морски пехотинец отчаяно издирва по-голямата си дъщеря, която е изчезнала, след като е пресякла мексиканската граница заедно с приятеля си, и оттогава не се е обаждала. Пристигайки в Хуарес, той открива колата й на местен паркинг и веднага уведомява полицията. Когато двамата полицаи пристигат, колата вече е изчезнала и те настояват той да ги остави да се заемат сами с издирването на дъщеря му. Исканията им обаче звучат по-скоро като заплаха, отколкото като предложение за помощ.

Шпионска афера

Оса

Шпионин по неволя

В този забавен и вълнуващ екшън Джеки Чан е в ролята на обикновен човек, притежаващ умения на необикновен шпионин. Въпреки еднообразното си ежедневие на продавач на спортни стоки, той не спира да мечтае за приключения. Животът му се преобръща напълно, след като предотвратява банков обир и се превръща в истински герой. По-късно съдбовна среща с баща му го отвежда в Турция, където се изправя пред куп загадки, които само той може да разплете. След успеха на "Час пик" и "Шанхайски рицари" екшън звездата Джеки Чан се впуска в още по-голямо екранно приключение във филма "Шпионин по неволя".

ШОФЬОРЪТ

Винс работи като шофьор на такси и това му причинява редица неудобства. Налага се да вози психопати, капризни тийнейджъри, дори престъпници, а парите, които изкарва, не са никак много. Срещата със стария му приятел Кол, който е излежал присъда в затвора, го вкарва в престъпна схема в на пръв поглед безобидната роля на шофьор. Но истинските му проблеми едва сега започват.

Шофьорски курсове

няма описание

Шофьорски курс

Докато бракът й се разпада, една писателка от Манхатън кара шофьорски курс при индийски инструктор – който също си има семейни проблеми. В компанията един на друг, и двамата придобиват смелост да се върнат на пътя и да хванат здраво кормилото.

Шоуто на Том и Джери

Вампирска нощ Ep. 21 Том работи с вампир и му помага да събира мишки. За щастие, Джери ван Мишлинг се заема със случая.nDirector: Darrell..

Шоуто на Слави

"Шоуто на Слави" е най-влиятелното телевизионно предаване в България от създаването си до момента. То е резултат от дългогодишно ярко присъствие на екипа, който го създава на българския медиен пазар."Шоуто на Слави Трифонов" е уникално по формата си предаване за цяла Източна Европа, поради хомогенното съчетаване на политическо кабаре, токшоу, виртуозни музикални изпълнения на живо и модерен балет.

Шоуто на Патрик Звездата

няма описание

Шоуто на Патрик Звездата

сез. 1, детски

Шоуто на Николаос Цитиридис

Дигиталното продължение на "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще бъде достъпно за зрителите на btvplus.bg всяка делнична вечер веднага след епизода на шоуто в ефир. Епизодът в ефира на bTV ще е с начало в 22:30 часа, както до сега, а точно в 23:00 часа шоуто ще се "пренася" в интернет под името "По-късното шоу на Николаос Цитиридис". Дигиталните епизоди обещават още повече свобода в темите, гостите, шегите и разбира се – забавлението. Новият, по-динамичен формат на шоуто си поставя за цел да бъде все по-близо до съвременния потребител – с ексклузивно съдържание и гаранция за свежо настроение, много смях и горещи емоции – достъпни навсякъде и по всяко време.

Шоуто на Николаос Цитиридис

"Шоуто на Николаос Цитиридис" е вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб. Вечерното токшоу ще предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения. Водещият Николаос Цитиридис впечатли bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители. Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата "Валя Крушкина – журналистика за хората". От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ. "Шоуто на Николаос Цитиридис" е създадено от вътрешния продукционен екип на bTV, превърнал предавания като "Гласът на България", "България търси талант", MasterChef и "Преди обед" в образци на модерната висококачествена телевизия в България. Близо 80 професионалисти- сценаристи, редактори, продуценти, специалисти по проучвания, оператори, стилисти, координатори гости и други – работят по продукцията.

Шоуто на Мавриков

Васко Мавриков

Шоуто на Боби Ваклинов п. - 23.30

Петолиния - музикален микс

Шоуто на Боби Ваклинов

няма описание

Шоубизнес

п

Шотландия

Последната граница на Рим - Военен, драма. Шотландия се оказва най-сериозното военно предизвикателство пред римската империя. В пика на своята власт, Рим властва над милиони хора и огромни територии.

Шосе Е

107 игрален филм България, 1974г., режисьор Никола Ковачев, в ролите: Кирил Господинов, Венцислав Кисьов, Сашка Братанова, Веселин Веселинов и др.

Шоколад

"Шоколад" е режисиран от Ласе Халстрьом, по едноименния роман на Джоан Харис. Мистериозната Виан (Жюлиет Бинош) отваря магазин за шоколад по време на пости в едно много религиозно и строго консервативно общество. Въпреки че местните гледат на тях като на демонична наслада, лакомствата на Виан успяват да ги накарат да се чувстват по-свободни отпреди. За самата Виан чувството идва когато в града пристигат хора без дом, пътуващи по реката, чийто главен водач е Ру (Джони Деп).

Школа за залавяне на диви животни

Бързо въведение в историята на курса, прилива на нови студенти и поглед към някои от лекторите. Упояване със стрелички - студентите ще тренират с пушката от определено разстояние и ще научат теорията за опасните упойки. Следващата стъпка е стрелба от хеликоптер, имат една стреличка да докажат точността си. После ще тренират по упояване на магаре и антилопи.

Шитс Крийк

Сериалът представя историята на семейство Роуз, като главният герой – Джони Роуз – е милиардер. Забогатял е чрез интернет-библиотеки, а жена му Мойра Роуз е актриса в телевизионни сериали. Възлюбената двойка има две деца – хипстърът Дейвид и местната знаменитост Алексис. Когато бизнесът на Джони рухва, цялото семейство е принудено да се премести в малкото градче Шитс Крийк, което семейството купило просто за забавление няколко години по-рано.

Шивачки

"Шивачки" разбулва историята на три момичета от провинцията – Дора, Елена и Катя. Едва 20-годишни, бягат от безработицата в провинцията и пристигат в столицата да търсят работа и разбира се – ... любовта. Единственото, което умеят е да шият, но когато разбират, че никой не търси шивачки, те са готови да приемат всякаква работа. Борят се да оцелеят в една враждебна среда, която се опитва да прекърши невинните им и чисти представи за живота и да им наложи своя морал. Филмът се фокусира върху опитите на новото поколение да оцелява в съвременността – трагични и комични, симптоматични и емблематични герои на днешния ден. Млади, талантливи, активни и невинни, оценявани не по качества и достойнства, а по тънката летва на оцеляването, по приспособимостта към недостатъците и неуязвимостта от пороците в обществото. Борбата им да оцелеят е твърде трудна. Едно от тях става любовница на сводник, второ се забърква в любовен триъгълник и прави опит за самоубийство, а третото – повежда борба, за да спаси двете си приятелки.

Шеф под прикритие

За първи път в историята на телевизионния формат "Шеф под прикритие" в България, в предаването ще вземе участие мениджър от чужбина. От известно време има съмнения и слухове, че работниците от чужбина не са добре дошли в България и не се интегрират добре на новите си работните места. За да провери доколко тези опасения отговарят на истината, в "Шеф под прикритие" влиза един от мениджърите на YSP Job Solution – компания за подсигуряване на годишни и сезонни работници в страната и в чужбина. Как ще реагират работниците, когато разберат, че са били част от "Шеф под прикритие"? Какво ще се хареса и какво не на мениджъра от чужбина?

Шетланд

Сериалът е създаден по романите на Ан Клийвс. Шетландските острови са известни с впечатляващите си гледки и особената природа. Но в същото време там цари атмосфера, която понякога плаши и омагьосва. В отдалеченото градче Леруик, сред седемте хиляди жители има хора, които заради лична изгода или интерес, са готови да извършат престъпления. Главен герой е детективът Джими Перез, който не веднъж се сблъсква с прояви на жестокост от местните жители. Но той успява да държи под контрол ситуацията. Той е уверен в себе си, хладнокръвен мъж. С колегата му детектив Елисън Макинтош работят заедно по провокиращи и мрачни случаи.

Шесто чувство

Предаване за езотерика, за отговори на въпроси и съвети.

Шест сестри

Действието се развива през 1913-1917 г. в Мадрид, в епоха, в която жените са изцяло зависими от мъжете. Сюжетът проследява историята на шест сестри с фамилно име Силва. Красиви, възпитани и елегантни, те водят безгрижен живот, докато едно събитие не променя живота им завинаги.

Шест дни, седем нощи

Екшън героят Харисън Форд е звездата в този приключенски хит за мечтаната ваканция, която се превръща в комичен тропически кошмар! Куин Харис – груб и недодялан летец на чартърни полети по екзотични острови – мрази туристите, но обича парите им и не отказва на молбата на устатата нюйоркчанка Робин Монро (Ан Хечи), която отчаяно настоява да я закара до Таити. Сложните им взаимоотношения никак не се подобряват, когато старият самолет на Куин катастрофира при силна буря. Куин и Робин се озовават на пустинен остров и преживяват всички бедствия на тропическия рай. Странната двойка се сблъсква с опасности на всяка крачка и изпада в куп комични ситуации. Не пропускайте този филм – заедно с героите ще откриете повече смях и забавление, отколкото ви обещава дори рекламната брошура на туристическа фирма! He's the gruff cargo pilot who hates tourists. She's the acerbic New Yorker on her week-long dream vacation. They're the last two people who'd wanted to be stranded on an uninhabited jungle island together-and neither one had plans for the romantic adventure that unfolds in Touchstone Pictures' "Six Days, Seven Nights." Harrison Ford stars as Quinn Harris, a rough hewn aviator living an uncomplicated existence in Paradise. Content with the comfortable living he makes flying freight in his weather-beaten old plane, Quinn's life is just the way he wants it ... until he meets Robin Monroe (Anne Heche). She's from New York -- a sharp, driven, magazine editor on holiday with her new fiancй Frank Martin (David Schwimmer). When an unexpected editorial deadline requires Robin to be in Tahiti, she reluctantly bribes Quinn to fly her there. Forced down in a storm, the two suddenly find themselves stranded on a deserted island. Danger and romance ensue as the two castaways are thrown into a series of adventures not found in any vacation brochure.

Шест

и отряд на морските тюлени: Нападението срещу Осама бин Ладен; екшън, криминален, САЩ, 2012

Шерлок

Холмс се завръща в ХХІ век такъв, какъвто би трябвало да бъде – привлекателен, модерен, сложен и опасен. Разпознава софтуерния дизайнер по вратовръзката и въздушния пилот по палеца. Има уникален аналитичен ум, който с досада облекчава в решаване на криминални ребуси. Интелектът му перфектно се допълва с прагматизма на не толкова възхитителния, но много активен доктор Джон Уотсън – бивш млад ветеран от войната в Афганистан. Двамата гаранитирано могат да ловят убийци без фатален край…